مطالب آموزشی دوربین مداربسته

دوربین مداربسته دید در شب یا مادون قرمز

دوربین مداربسته دید در شب یا مادون قرمز

دوربین مداربسته دید در شب یا مادون قرمز

در سیستم های مداربسته این نوع دوربین ها به دوربین IR نیز معروف هستند
دوربین های دید در شب در اطراف لنزشان مجهز به تعدادی LED مادون قرمز می باشند و این امر باعث می گردد تا این دوربین ها بتوانند در تاریکی مطلق نیز قدرت دریافت تصاویر را داشته باشند.این دسته از دوربین های مدار بسته غالباً در بسته بندی های ضد آب ارائه می گردند و بسته به میزان مقاومت در برابر نفوذ آب و همچنین تعداد و قدرت LED های مادون قرمز و طبعاً بر اساس مشخصات تصویری دسته بندی هایی دارند.
همانطور که قبلا گفته شد دوربین های مداربسته بازه دید بیشتری از چشم انسان دارند و می توانند قسمتی از طیف مادون قرمز را به صورت مرئی دیده و به نمایش در آورند. از این قابلیت برای ساخت دوربین های دید در شب استفاده می شود. این دوربین ها با استفاده از LED های مادون قرمز محیط اطراف خود را روشن کرده و امکان دید در تاریکی را به وجود می آورند.
استفاده از دید در شب مادون قرمز دارای محاسن متعددی است و از این رو بسیار رایج است اما در کنار آن معایب بزرگی هم دارد که معمول آشنایی خوبی با ان وجود ندارد.

دوربین مداربسته دید در شب یا مادون قرمز

محاسن دید در شب مادون قرمز
سادگی: ساخت دوربین های دید در شب مادون قرمز از تکنولوژی به نسبت پایینی برخوردار است، از همین رو بیشتر تولید کنندگان اقدام به تولید دوربین با این تکنولوژی می کنند.
هزینه پایین: وجود امکان دید در شب مادون قرمز یک قابلیت بسیار کم هزینه بر روی دوربین های مداربسته است.از این رو این قابلیت امروزه بر روی بسیاری از انواع دوربین وجود دارد.
امکان دید در تاریکی مطلق: با توجه به اینکه دید در شب این دوربین ها از طریق چراغ تامین می شود شما به هیچ مقداری از نور برای دیدن تصاویر نیاز نخواهید داشت و نور به وسیله LED های دوربین تامین خواهد شد.
معایب دید در شب مادون قرمز
برد کم: شاید شما هم در کاتالوگ دوربین ها بردهای بسیار بالای ذکر شده در کاتالوگ برای مثال ۵۰ متر یا ۸۰ متر را دیده باشید. باید بدانید که عدد آورده شده در کاتالوگ برد مفید دید در شب این دوربین ها نیست. برد مفید دید در شب دوربین های مادون قرمز معمولا به مراتب محدود تر از عدد گفته شده در کاتالوگ است و به سختی به بیش از ۱۰ متر می رسد.

مشکل با مکانیزم متعادل کننده نور: دوربین های معمولا دارای سیستم BLC یا AGC هستند. این قابلیت ها با توجه به نور محیط میزان گین دوربین را تنظیم می کنند. وجود نور بالای سیستم دید در شب که گاهی از طریق یک شی در نزدیک به دوربین انعکاس می یابد باعث بسته شدن ایریس دوربین و دیده نشدن بقیه اشیا در مکانهای کم نور میشود.

کاهش کیفیت در نور نسبتا کم: چراغهای دید در شب دوربین ها در یک نور خاص که البته به صورت خارجی قابل تغییر نیست روشن می شوند. اگر نور محیط کمی بیشتر از مقدار تعیین شده برای دوربین باشد چراغهای دید در شب دوربین روشن نخواهند شد و تصویر در تاریکی با کاهش کیفیت شدید همراه خواهد بود.

 

این مطلب هم به شما کمک میکنه :
پروتکل DHCP در شبکه چیست ؟

 


 

البرز شبکه  آماده فروش تجهیزات و ارائه خدمات در زمینه پروژه های نظارت تصویری ، شبکه های کامپیوتری و مراکز تلفن سانترال می باشد.

 

کانال ما در تلگرام

کانال ما در تلگرام

صفحه ما در اینستاگرام

صفحه ما در اینستاگرام

 

 

 

 

 

 

به این مقاله امتیاز دهید :

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
author-avatar

درباره مهندس علی

اجرای پروژه و فروش تجهیزات شبکه ، دوربین مداربسته ، مراکز تلفن سانترال ، کامپیوتر و تجهیزات جانبی سخت افزار و نرم افزار . ماشین های اداری . تلفن همراه و لوازم جانبی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *